A Classic Australian Pub Meal with a Fine Dining Touch.
【レシピ】
=== Oysters Kilpatrick / Gratinated Green Lip Mussels(新鮮な生ガキに、甘く炒めた玉ねぎとベーコンのせて、バーベキューソースをかけてグリルします。牡蠣の季節以外は、代わりにムール貝のグラタンを作ります。)
An Australian Pub Classic. Fresh Oysters Covered in Thin Sliced Bacon, Soft Onion and Handmade BBQ Sauce; Oven Grilled To Perfection.
=== Aussie Beer Battered Fish & with Tangy Pea Puree & Sweet Potato Fries(衣にビールを入れてサクサクに揚げたタラを、サツマイモスティックと、さっぱりした味わいのマッシュしたエンドウ豆を添えていただきます。 オーストラリア、イギリス、ニュージーランド3か国のスタイルを融合させたフィッシュ&チップスです。)
Fresh Fillets of Cod Fish, Coated in Australian Beer Batter, Served with Crispy Sweet Potato Fries & Buttered Vinegar Pea Puree.
=== Chef's Salad with Handmade Herb Olive Oil Dressing(2種類のレタスとクレソンのサラダ。ハム、トマト、アボカドで彩り良く盛り付け、手作りのオリーブオイルドレッシングでいただきます。)
Two Kinds of Seasonal Lettuce, Fresh Avocado and Tomato, Accompanied with Fresh Watercress and Thinly Sliced Ham Drizzled with Handmade Salad Dressing.
=== Spicy Jumbo Onion Rings(スパイスを入れて、香りとサクサクの触感が楽しめるオニオンリングです。)
Chunky Cut Fried Onion Rings in a Spices Infused Batter.
=== Drinks; Alcoholic and Non Alcoholic.(食事に合わせたアルコール/ノンアルコールドリンク)
A Selection of Alcoholic and Non Alcoholic Beverages