ボツワナのグルテンフリー夏メニュー!

体験できること

In this menu we'll cook a healthy and gluten free alternative to rice, show you how to make offal amazing and finish with a refreshing summertime fruit!

【レシピ】

=== Welcome drink(Welcome drink)

A drink to get us ready to go!


=== Lephutshe(Pumpkin)

Roasted, stewed or mashed, who doesn't love pumpkin? We will roast this pumpkin with seasoning, garlic and a touch of olive oil, delicious!


=== Sebete le dikwii(Beef liver with caramalised onions)

Offal is not awful! Don't panic, this recipe of liver and caramalised onions will change your mind about this cut of beef.


=== Mosutlhane(Sorghum "rice")

"African risotto" anyone? The sorghum grain is stewed in a tomato, onion and spice mix until it has soaked up all the delicious flavours. Gluten free and highly nutritious, sorghum is the staple grain in Botswana.


=== Rock Shandy(Rock Shandy)

A great summertime drink, popular in cafes in Botswana. We will add a twist of freshly juiced watermelon, topped off with a few drops of Angostura bitters.


=== Amarula Milk tart(amarula dessert)

Did you know watermelon is originally from Africa? Let's enjoy this refreshing fruit at the end of our meal.

ホストの Tracey Norkjaer について

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この体験のレビュー

5.0 (2件)

詳細情報
料金
大人
4,700円
中・高生
3,760円

※料金は単価です。
※実際のお支払金額にはサービス手数料が追加されます。
※すべての体験にainiケア制度が適用されます。
※お支払い合計額は予約画面でご確認ください。

開催確定期限

2日前の12時

開催日によって異なる場合があります。

開催確定期限まで無料でキャンセルできます。以降のキャンセルは手数料として全額ご負担いただきます。キャンセルについて

開催成立人数

1人

開催日によって異なる場合があります。

開催確定期限に成立人数に満たない場合、体験は中止されます。

体験の時間

約2時間30分(前後する場合があります)

雨天時の開催

雨天決行

※雨天時の対応の詳細はこちら

体験への質問
タグ
集合場所
日吉駅(東急東横線)付近

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