A perfect Sunday: 魚介類のパエリヤ、絶品タパスと旬の果物パイ!

体験できること

A festive meal with seafood Paella as the main dish. Three delicious starters are selected to show some of the signature dishes and ingredients of Catalan cuisine, the area where I come from. The meal finishes with a sweet pie topped with seasonal fresh fruit.
This could perfectly be my family get together Sunday lunch.
Looking forward to sharing it with you!

魚介類のパエリアをメインとした、ちょっとしたお祝い事やおもてなしに最適なメニューです。私の出身地であるカタルーニャ地方でよく食べられる食材や調理法を堪能していただくべくタパス3種をセレクトしました。締めくくりは季節の果物をふんだんに使ったカスタードパイです。
このメニューは私の実家で家族の集まりの時によく使われるメニューです。
皆様にご紹介できるのを楽しみにしてます!

【レシピ】

=== Torradetes d'escalivada(スカリバダ(まるごと野菜のオーブン焼き)のブルスケッタ)

Roasted peppers, aubergine and onion, on a Catalan style bruschetta, topped with a salted anchovy and olive oil dressing. Delicious and surprisingly simple. My husband´s favorite!

パプリカ、ナス、玉ねぎをまるごとオーブンで焼き、皮を用いて蒸し焼きの状態にします。アンチョビを載せ、オリーブオイルをかけるとカタランスタイルのブルスケッタのできあがりです。シンプルな料理ですが、野菜本来のの美味しさを堪能できます。私の夫の大好物です!


=== Ous farcits(デビルエッグ)

Classic devilled eggs. Hard boiled eggs stuffed with a tuna-based filling, served on fresh bed of salad. Always present in my childhood celebrations. Children simply love it!

定番のデビルエッグ。ゆで卵にツナをベースにしたペーストを入れ、新鮮なサラダの上に置いてできあがり。思い返すと、私の子供の頃のお祝い事には欠かすことなく母が用意してくれた献立の一つです。特に子供に絶大な人気を誇る一皿です。


=== Carpaccio de peus de porc(豚足のカルパッチョ)

Pig trotter´s carpaccio. Thinly cut slices of pig´s trotter, seasoned with nut-based vinaigrette. A modernized way to eat such a classic ingredient of our cuisine.

豚足のカルパッチョ。薄くスライスした豚足を、ナッツベースのビネグレットソースで仕上げます。伝統的な食材をモダンにアレンジした絶品タパスです。


=== Paella marinera(魚介類のパエリア)

Likely the most famous Spanish dish. Originally believed to be from Valencia region where rice is cultivated, it is now eaten throughout Spain in a wide variety of recipes. Here we propose to make a fish based paella, with rice as the star ingredient accompanied by a variety of seafood and vegetables.

パエリアはスペイン料理ではおそらく最も有名なのではないでしょうか。米の産地であるバレンシア地方発祥の料理とされ、今ではスペインのいたるところで地方ごとに様々なスタイルで食されています。このコースでは、魚介類と野菜をふんだんに使ったパエリアを作ります。


=== Pastís fullat de crema i fruita(カスタードクリームと旬の果物のパイ)

Cream and fruit pie. This is a pie made with puff pastry, filled with egg-based cream and topped with fresh fruits. Can be done with any seasonal fresh fruits, making it an all year around ideal dessert. Simple to make yet delicious; it is a great way to finish a festive meal.

ふっくら焼き上げたペイストリーにカスタードクリームと果物をトッピング。様々な果物に合うので、季節ごとに違った味が楽しめます。簡単なレシピですがたまらなく美味しく、メニューを締めくくるのに最適なデザートです。


=== Lemonade(レモネード)

Refreshing lemon based welcome drink to give us a sparkle to prepare the menu.

さっぱりとしたレモンベースのウェルカムドリンク。料理の開始にちょっとしたスパークルを。

ホストの Cristina について

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この体験のレビュー

4.57 (7件)

詳細情報
料金
大人
5,300円

※料金は単価です。
※実際のお支払金額にはサービス手数料が追加されます。
※すべての体験にainiケア制度が適用されます。
※お支払い合計額は予約画面でご確認ください。

開催確定期限

2日前の12時

開催日によって異なる場合があります。

開催確定期限まで無料でキャンセルできます。以降のキャンセルは手数料として全額ご負担いただきます。キャンセルについて

開催成立人数

2人

開催日によって異なる場合があります。

開催確定期限に成立人数に満たない場合、体験は中止されます。

体験の時間

約3時間(前後する場合があります)

雨天時の開催

雨天決行

※雨天時の対応の詳細はこちら

体験への質問
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集合場所
西小山駅(目黒線)付近

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