スペインガリシア地方のタパスコース!

体験できること

This menu will explores some of the most typical and traditional Galician dishes. I will consist om a series of large tapas called Raciones.
Seafood vinagrette salad, Potato omelete (tortilla de patatas) with a galician twist, pimientos de Padron and Galicia Style Octopus (pulpo a la gallega). We will explore the flavors of the Atlantic lands of finisterre, in the North Western region of Galicia.
All served with good bread as it always should be in Spain, Galician wine and dessert.



【レシピ】

=== Salpicon de marisco a la vinagreta con patatas(ガリシア風シーフードサラダ)

Salpicon de mariscos, it is a cold vinaigrette and olive oil based salad. Common in Spain.


=== Pimientos de Padron con sal gorda(ししとうのオリーブオイルソテー)

Tiny small green peppers, fried on olive oil with thick salt. Galicia style.


=== Pulpo a la Gallega con cachelos(ガリシア風タコのオーブン焼き)

The most well know Galicia dish, cooked as it should be cooked. Forget about what you have tried before in the restaurants in Tokyo, You won't find such a delicious Galicia Octopus anywhere else.


=== Raxo Gallego(ガリシア風豚肉の煮込み)

This is one of the most popular Galician tapa. Be careful because you cannot stop eating once you have a bite!


=== Almejas a la marinera(スペイン風アサリのソテー)

This is typical Galician tapa too!


=== Pan(パン)

All the dishes is great to eat with some bread.


=== Vino Albarino(スペインワイン)

For a seafood Galicia menu a white fruity wine from the north of Spain is the best choice. Albarino or similar will be served with the food.

ホストの Ivan Pazos について

直近の開催情報

ainiの2つの安心保障

この体験のレビュー

4.91 (11件)

詳細情報
料金
大人
5,600円

※料金は単価です。
※実際のお支払金額にはサービス手数料が追加されます。
※すべての体験にainiケア制度が適用されます。
※お支払い合計額は予約画面でご確認ください。

開催確定期限

2日前の12時

開催日によって異なる場合があります。

開催確定期限まで無料でキャンセルできます。以降のキャンセルは手数料として全額ご負担いただきます。キャンセルについて

開催成立人数

3人

開催日によって異なる場合があります。

開催確定期限に成立人数に満たない場合、体験は中止されます。

体験の時間

約3時間30分(前後する場合があります)

雨天時の開催

雨天決行

※雨天時の対応の詳細はこちら

体験への質問
タグ
集合場所
麻布十番駅(東京メトロ南北線)付近

不適切な内容を報告する